STUDEX Oorgaatjes zetten

image
Onderdelen en werking
System75™ is marktleider op het gebied van gaatjes zetten. Alleen al in de Benelux werken er meer dan 2100 winkels mee. De voordelen zijn legio:

Elke oorbel is per stuk steriel verpakt
Enorme precisie; men kan op de mm juist positioneren
Zonder knal.
Open pousette, zeer snelle genezing
Zichtbare oorbel in de cartridge; geen vergissing mogelijk
Met System75™ worden geen gaatjes geschoten maar gezet; de oorbel is zo scherp als een piercing-naald; daarom werken ook heel veel piercers en tatoeëerders met dit systeem. Het systeem is ook geruisloos; erg prettig voor kinderen. Voor de beschikbare materialen zie verder. Fabricage is niet in China maar in de U.S.A. en voldoet dus aan de hoogste hygiëne normen.

Studex gebruikt alleen het allerbeste voor uw oren:

Titanium, Chirurgisch staal en echt goud. Deze materialen zorgen ervoor dat er geen allergische reacties optreden en er een snelle genezing is. Alle Studex oorstekers en oorbellen zijn hypoallergeen, nikkelafgifte-, lood-, cadmium- en kobalt-vrij. Onze materialen zijn in overeenstemming met de EU-richtlijnen voor nikkel, alsmede de richtlijnen van de Amerikaanse FDA (U.S.A. Food and Drug Administration).

image

Vanaf hoe oud?

Wij zetten oorgaatjes bij kinderen vanaf 3 maanden, wanneer ze de eerste inentingen van het consultatiebureau hebben gehad. Bij kinderen onder de 16 jaar is toestemming en een handtekening van de ouders nodig.

Er zijn veel leuke modellen te krijgen. Dus de tijd van saaie zweerknopjes is voorbij! Ook hebben we modellen in het goud.

Wat kost het?

Afhankelijk van welke oorknopjes je uitzoekt, varieert de prijs tussen de €15 en €29,95. Kom eens langs en vraag vrijblijvend naar informatie.

image